Mistä on kyse?

OstaKirkkonummelta.fi sivusto ja palvelu, jonka tarkoituksena on aktivoida alueen oma väestö ja turistit käyttämään paikallisia palveluita ja ostamaan paikallisista liikkeistä. Palvelun aloittivat Kettu Markkinointi yhteistyössä Kirkkonummen Yrittäjät ry:n ja Kirkkonummen kuntakeskus KIDE ry:n kanssa syksyllä 2016.
Palvelu on maksullinen. OstaKirkkonummelta markkinointikanava on yhdistelmä kotisivua karttoineen ja Facebook sivua, jossa viikottaiset tarjoukset ja uutuudet esitellään.

OstaKirkkonummelta.fi sivusto tarjoaa paikallisille yrityksille mahdollisuuden näkyä yhteisesti.

Jos haluat oman yrityksesi tai palvelusi mukaan palveluun, ota yhteyttä. Jäsenmaksu on joko 29€/mainos tai 69€/kk + alv. Kuukausisopimus jatkuu aina toistaiseksi kunnes jäsen päättää pitää tauon, sopimusta voi jatkaa taas uudelleen.

• viikottaiset päivitykset sosiaaliseen mediaan ja uutisoinnin www.ostakirkkonummelta.fi sivustolla
  • asiakkaan puolesta ja asiakkaan ohjeiden mukaan tehdyt perusmainoksen sosiaaliseen mediaan (hinta ei sisällä mahdollisia muita mainostyötehtäviä)
  • OstaKirkkonummelta kanavien aktiivisen päivittämisen asiakkaiden puolesta, sekä asiakkaan omien päivitysten jakamisen kanavassa
  • OstaKirkkonummelta sosiaalisen kanavan kilpailujen suunnittelun, vetämisen ja hallinnan yhteistyössä jäsenten kanssa
  • joulukuusta 2017 alkaen markkinoimme sivustoa vähintään 25%:lla jäsenmaksuista – optimaalinen näkyvyys on siten mahdollista jopa 69 000 suomalaiselle alueen kuluttajalle (Kirkkonummelta, Siuntiosta ja Inkoosta 20km säde)

Ota yhteyttä jo tänään ja ilmoittaudu mukaan vaikka soittamalla:

Niko Laitinen 050- 5710 755
Kari Oksanen 0400-733 469

Sähköposti: myynti@kettumarkkinointi.fi, tai etunimi.sukunimi@kettumarkkinointi.fi

Voit myös ilmoittautua mukaan tällä lomakkeella, niin otamme teihin mahdollisimman pian yhteyttä ja lisäämme tietonne karttaan ja jäsenlistalle + teemme teistä ensimmäiset  päivitykset sosiaaliseen mediaan. Jäsenmaksu on joko 29€/mainos tai 69€/kk + alv. Kuukausisopimus jatkuu aina toistaiseksi kunnes jäsen päättää pitää tauon, sopimusta voi jatkaa taas uudelleen.

Tervetuloa mukaan!

Yhteyshenkilö(pakollinen)

Puhelinnumerosi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)