Disney+: Viihdettä kotisohviin koko perheelle

Disney+

Disney+ on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja Disneyltä, Pixarilta, Marvelilta, Star Warsilta ja National Geographicilta. Palvelussa on myös alkuperäissisältöä, jota ei ole saatavilla mistään muualta.

Mitä Disney+:ssa voi katsoa?

Disney+:ssa on tuhansia tunteja sisältöä kaikenikäisille katsojille. Palvelussa on klassikoita, kuten Lumikki ja seitsemän kääpiötä ja Leijonakuningas, sekä uusia elokuvia ja tv-sarjoja, kuten Encanto ja The Mandalorian.

Disney+:n ominaisuudet:

  • Rajoittamaton katselu: Voit katsoa niin paljon kuin haluat, milloin haluat.
  • Lataa offline-katseluun: Voit ladata elokuvia ja tv-sarjoja laitteellesi ja katsoa niitä offline-tilassa.
  • Useita profiileja: Voit luoda useita profiileja perheenjäsenille ja ystäville.
  • Lapsilukko: Voit asettaa lapsilukon, jotta lapset voivat katsoa vain ikätasolleen sopivaa sisältöä.

Disney+:n hinta:

Disney+:n hinta on 10,99 € kuukaudessa tai 109,90 € vuodessa.

Miksi valita Disney+:

Disney+ on loistava valinta kaikille, jotka etsivät viihdettä koko perheelle. Palvelussa on laaja valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja kaikenikäisille katsojille, ja se on helppokäyttöinen.

Vaihtoehto Disney+:lle:

Jos et ole kiinnostunut Disney+:sta, voit harkita SkyShowtime-suoratoistopalvelua. SkyShowtime tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja Universal Picturesilta, Paramount Picturesilta, DreamWorksilta, Peacockilta ja Sky Studiosilta. Palvelun hinta on 6,99 € kuukaudessa.

Lisätietoja Disney+:sta:

Lisätietoja Disney+:sta löydät osoitteesta https://www.disneyplus.com/fi-fi.

Yhteenveto:

Disney+ on loistava valinta kaikille, jotka etsivät viihdettä koko perheelle. Palvelussa on laaja valikoiman elokuvia ja tv-sarjoja kaikenikäisille katsojille, ja se on helppokäyttöinen. Jos et ole kiinnostunut Disney+:sta, voit harkita SkyShowtime-suoratoistopalvelua.