Jula: Kaikki kodin ja puutarhan tarvikkeet yhdestä paikasta

Jula

Jula on ruotsalainen vähittäiskauppaketju, joka myy laajan valikoiman kodin sisustukseen, pintaremontointiin ja puutarhanhoitoon liittyviä tarvikkeita sekä muita kuluttajille suunnattuja tuotteita. Ketju on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laajasta valikoimastaan, ja se onkin yksi Pohjoismaiden suurimmista vähittäiskauppaketjuista.

Jula-tavaratalot ja verkkokauppa

Jula-tavarataloja löytyy Ruotsista, Norjasta, Puolasta, Itävallasta ja Suomesta. Suomessa Jula-tavarataloja on tällä hetkellä 13, ja ne sijaitsevat pääasiassa isoissa kaupungeissa. Jula-tuotteita voi ostaa myös verkkokaupasta, joka toimittaa koko Suomeen.

Jula Lohja on avattu!

Lohjalle avattiin 15. toukokuuta 2024 täysin uusi Jula Lohja -tavaratalo. Uusi tavaratalo sijaitsee osoitteessa [insert address here], ja se on avoinna arkisin klo 7-21 ja lauantaisin klo 9-18. Jula Lohjan avajaistarjoukset ovat voimassa 15.5.-31.5.2024.

Julasta löydät kaiken kotiin ja puutarhaan

Julasta löydät kaiken tarvitsemasi kodin sisustamiseen, pintaremontointiin ja puutarhanhoitoon. Julasta löydät mm. seuraavia tuotteita:

  • Työkalut ja tarvikkeet: Julasta löydät laajan valikoiman työkaluja ja tarvikkeita kaikentasoisille harrastajille ja ammattilaisille. Valikoimasta löytyy mm. sähkötyökaluja, käsikäyttöisiä työkaluja, maalaustyökaluja ja puutarhatyökaluja.
  • Rakennustarvikkeet: Julasta löydät kaiken tarvitsemasi rakentamiseen ja remontointiin. Valikoimasta löytyy mm. puutavaraa, levymateriaalia, eristeitä, tiiliä ja laattoja.
  • Sisustustarvikkeet: Julasta löydät laajan valikoiman sisustustarvikkeita jokaiseen makuun ja tyyliin. Valikoimasta löytyy mm. huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja astioita.
  • Puutarhatarvikkeet: Julasta löydät kaiken tarvitsemasi puutarhanhoitoon. Valikoimasta löytyy mm. kasveja, multaa, lannoitteita, työkaluja ja puutarhakoneita.

Jula tarjoaa edulliset hinnat ja laadukkaat tuotteet

Jula on tunnettu edullisista hinnoistaan ja laadukkaista tuotteistaan. Jula omistaa useita omia tuotemerkkejä, joita myydään edulliseen hintaan. Jula tarjoaa myös laajan valikoiman tunnettuja tuotemerkkejä.

Julasta saat erinomaista asiakaspalvelua

Julan asiakaspalvelu on tunnettu ystävällisyydestään ja avuliaisuudestaan. Jula-tavarataloissa on aina myyjät paikalla auttamassa asiakkaita. Jula tarjoaa myös asiakaspalvelua puhelimitse ja sähköpostitse.

Jula on vastuullinen yritys

Jula on vastuullinen yritys, joka on sitoutunut ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen. Jula käyttää ympäristöystävällisiä materiaaleja ja tuotantotapoja, ja se vähentää hiilijalanjälkeään jatkuvasti.

Lue myös: Popcat (diginyt.fi)