OnePlus Watch 2: Tyylikäs ja kestävä älykello

älykello

OnePlus Watch 2 on älykello, joka yhdistää tyylikkään muotoilun, pitkän akunkeston ja kattavat ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan. Se on seuraaja vuoden 2021 OnePlus Watch -älykellolle, ja siinä on useita merkittäviä parannuksia, kuten Wear OS 4 -käyttöjärjestelmä, tehokkaampi Snapdragon W5 Gen 1 -suoritin ja parannettu akunkesto.

Muotoilu ja rakenne

OnePlus Watch 2:ssa on klassinen ja tyylikäs muotoilu, jossa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko ja safiirikristallilasi. Kello on saatavana kahdessa värissä: mustassa ja hopeisessa. Se on mukava käyttää pitkiäkin aikoja ja sopii useimpiin ranteisiin.

Tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
MateriaaliRuostumaton teräs, safiirikristallilasi
Paino46 g
Koko46 mm
Näytön koko1,43 tuumaa
Näytön tarkkuus454 x 454 pikseliä
Akun kestoJopa 100 tuntia (älytila)
Vedenkestävyys5 ATM
YhteensopivuusAndroid 8.0 tai uudempi
*Katso tarkat tiedot OnePlussan omilta sivuilta. (linkki jutun lopussa)

Ominaisuudet

OnePlus Watch 2 älykello on täynnä ominaisuuksia, jotka auttavat sinua pysymään terveenä ja aktiivisena. Se voi seurata sykettä, verenpainetta, happisaturaatiota, unta ja paljon muuta. Kellolla on myös sisäänrakennettu GPS, joten voit seurata harjoituksiasi ja reittejäsi.

Kellolla on myös useita älykkäitä ominaisuuksia, kuten ilmoitukset, musiikin toisto ja maksut. Voit myös ladata sovelluksia Google Play Kaupasta ja mukauttaa kellon käyttöliittymää omien mieltymystesi mukaan.

Wear OS 4

OnePlus Watch 2 on ensimmäinen älykello, jossa on Wear OS 4 -käyttöjärjestelmä. Tämä uusi käyttöjärjestelmä on nopeampi ja sujuvampi kuin edeltäjänsä ja tarjoaa useita uusia ominaisuuksia, kuten Google Assistantin integroinnin ja laajemman valikoiman sovelluksia.

Akunkesto

OnePlus Watch 2:ssa on pitkä akunkesto, joka kestää jopa 100 tuntia älytilassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää kelloa useita päiviä lataamatta sitä.

Hinta ja saatavuus

OnePlus Watch 2:n hinta on 329 euroa. Se on saatavana OnePlusin verkkosivuilta ja valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Yhteenveto

OnePlus Watch 2 on erinomainen älykello, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun, pitkän akunkeston ja kattavat ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan. Se on loistava vaihtoehto niille, jotka etsivät älykelloa, joka voi auttaa heitä pysymään terveenä ja aktiivisena.

OnePlus Watch 2:n plussat ja miinukset

Plussat:

  • Tyylikäs ja kestävä muotoilu
  • Pitkä akunkesto
  • Kattavat ominaisuudet
  • Wear OS 4 -käyttöjärjestelmä
  • Kilpailukykyinen hinta

Miinukset:

  • Ei sisäänrakennettua kaiutinta
  • Ei tue LTE-yhteyttä

Kenelle OnePlus Watch 2 sopii?

OnePlus Watch 2 sopii niille, jotka etsivät älykelloa, joka on tyylikäs, kestävä ja monipuolinen. Se on hyvä valinta niille, jotka haluavat seurata terveyttään ja aktiivisuuttaan ja jotka haluavat älykellollaan myös muita ominaisuuksia, kuten ilmoitukset, musiikin toisto ja maksut.

Loppupäätelmä

OnePlus Watch 2 on erinomainen älykello, joka tarjoaa paljon vastinetta rahalle. Se on tyylikäs, kestävä ja siinä on laaja valikoima ominaisuuksia. Jos etsit uutta älykelloa, OnePlus Watch 2 on ehdottomasti harkitsemisen arvoinen.

OnePlus Watch kellon omat sivut: https://www.oneplus.com/fi/oneplus-watch-2

Kuva: OnePlus