Samsung Galaxy S24 Ultra: Uuden sukupolven älypuhelin

Galaxy S24 Ultra

Samsung Galaxy S24 Ultra on huippuluokan älypuhelin, joka tarjoaa tyylikkään muotoilun, tehokkaat ominaisuudet ja innovatiivisen teknologian. Puhelin on saatavana useissa tyylikkäissä väreissä, ja sen kestävä rakenne takaa pitkän käyttöiän.

Uskomaton näyttö

Galaxy S24 Ultrassa on upea 6,8 tuuman Dynamic AMOLED 2X -näyttö, jossa on 120 Hz virkistystaajuus. Näyttö on erittäin kirkas ja terävä, ja se tarjoaa upean katselukokemuksen.

Tehokas suorituskyky

Puhelin on varustettu uusimman sukupolven Snapdragon 8 Gen 2 -prosessorilla, joka takaa sulavan ja tehokkaan suorituskyvyn. Puhelimessa on myös 12 Gt RAM-muistia ja jopa 1 Tt tallennustilaa, joten se sopii erinomaisesti vaativillekin käyttäjille.

Kamerajärjestelmä huippuluokkaa

Galaxy S24 Ultrassa on nelilinssinen takakamerajärjestelmä, joka sisältää 200 megapikselin pääkameran, 50 megapikselin ultralaajakulmakameran, 10 megapikselin telekameran ja 10 megapikselin periskooppikameran. Kamerajärjestelmä takaa upeat kuvat ja videot kaikissa valaistusolosuhteissa.

Uusi Samsung AI ominaisuus

Galaxy S24 Ultrassa on uusin Samsung AI -ominaisuus, joka tekee puhelimesta entistä älykkäämmän ja helppokäyttöisemmän. Ominaisuus voi esimerkiksi tunnistaa käyttäjän tekstin ja käännöksen reaaliajassa, sekä optimoida puhelimen asetuksia käyttäjän tarpeiden mukaan.

Tekniset tiedot:

OminaisuusArvo
Näyttö6,8″ Dynamic AMOLED 2X, 120 Hz virkistystaajuus
SuoritinSnapdragon 8 Gen 2
RAM-muisti12 Gt
Tallennustila256 Gt, 512 Gt, 1 Tt
Takakamera200 MP pääkamera, 50 MP ultralaajakulmakamera, 10 MP telekamera, 10 MP periskooppikamera
Etukamera40 MP
Akku5000 mAh
KäyttöjärjestelmäAndroid 13

Yhteenveto

Samsung Galaxy S24 Ultra on erinomainen älypuhelin, joka tarjoaa kaiken, mitä vaativa käyttäjä voi toivoa. Se on tyylikäs, tehokas ja innovatiivinen, ja sen avulla voit ottaa upeita kuvia ja videoita. Uusi Samsung AI -ominaisuus tekee puhelimesta entistä älykkäämmän ja helppokäyttöisemmän.

Hinta ja saatavuus

Samsung Galaxy S24 Ultran hinta on alkaen 1399 euroa. Se on saatavilla Samsungin verkkokaupasta ja valtuutetuilta jälleenmyyjiltä.

Kuva: Samsung

Lue myös: Samsung Galaxy S22 Ultra (aukeaa diginyt.fi sivustolle)