DNA Kilpailu voita Samsung QLED TV

DNA kilpailu Samsung TV

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″

DNA kilpailu Samsung TV

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Osallistu DNA Samsung The Frame TV:n arvontaan tästä

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV

Samsungin The Frame QLED 4K Smart TV yhdistää korkeatasoisen television ja taiteen esittelyn. Laite käyttää Quantum Dot -teknologiaa, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja väritoiston. Laite erottuu erityisesti Art Mode -toiminnollaan, joka mahdollistaa taideteosten näyttämisen television ollessa pois käytöstä.

Muotoilu ja asennus

The Frame on suunniteltu näyttämään kehystetyltä taideteokselta, mikä tekee siitä tyylikkään lisän kodin sisustukseen. Television ohut muotoilu mahdollistaa seinälle asentamisen, jolloin se sulautuu saumattomasti ympäristöönsä. Kehysten vaihtoehdot antavat mahdollisuuden personoida laitteen ulkonäköä vastaamaan kotisi tyyliä.

Kuvanlaatu ja suorituskyky

4K-resoluutio varmistaa terävän ja yksityiskohtaisen kuvan. HDR-teknologia puolestaan parantaa värien ja kontrastin toistoa, tehden kuvaelämyksestä syvän ja todenmukaisen. TV tukee myös useita eri HDR-formaatteja, mukaan lukien HDR10+.

Älyominaisuudet

The Frame käyttää Tizen-käyttöjärjestelmää, joka tarjoaa käyttäjille pääsyn laajaan sovellusvalikoimaan ja älytoimintoihin. Televisio tukee suosittuja suoratoistopalveluja, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, ja sitä voidaan hallita äänikomennoin Bixby-, Alexa- tai Google Assistant -palveluiden kautta.

Art mode

Art Mode on yksi The Framen ainutlaatuisista ominaisuuksista. Tässä tilassa TV voi esittää esiasetettuja tai käyttäjän valitsemia taideteoksia, kun se ei ole aktiivisessa käytössä. Samsungin Art Storesta voi hankkia tai tilata taidekokoelmia, jotka muuttavat television dynaamiseksi galleriaksi.

Äänentoisto

The Framen äänentoistossa hyödynnetään Adaptive Sound -teknologiaa, joka analysoi toistettavan sisällön ja mukauttaa äänenasetuksia parhaan kuuntelukokemuksen takaamiseksi. Tämä takaa, että ääni on aina kohdennettu katseltavan sisällön mukaan.

Liitettävyys ja lisävarusteet

TV tarjoaa monipuoliset liitännät, kuten HDMI- ja USB-portit, jotka mahdollistavat erilaisten laitteiden, kuten pelikonsolien ja digiboksien, liittämisen. Samsungin suunnittelema One Connect Box pitää kaikki kaapelit järjestelmällisesti yhdessä paikassa, vähentäen sotkua ja helpottaen käyttöä.

Osallistu DNA Samsung The Frame TV:n arvontaan tästä

Tekniset tiedot

  • Näyttö: 4K UHD QLED
  • Koko: Useita eri kokoja saatavilla
  • HDR: HDR10+
  • Älyominaisuudet: Tizen OS
  • Art Mode: Kyllä
  • Ääni: Adaptive Sound

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV yhdistää taidokkaasti teknologian ja designin, tuoden sekä visuaalista nautintoa että käytännöllisyyttä moderniin kotiin.