Hyvinvointi.pro etsii yrittäjiä sivustolleen

Hyvinvointi.pro etsii yrittäjiä sivustolleen

Hyvintointiyrittäjille tarkoitettu sivusto avattiin nyt tammikuussa. Tavoitteena on luoda alueittainen hyvinvointiyrittäjien verkosto, josta tavallinen suomalainen löytää alueittain apua oman elämänsä hallintaan ja hyvinvointiin.

Sivustolle otetaan mukaan yksi yritys/yrittäjä per ala. Koska emme itse ole hyvinvointiyrittäjiä, tiedämme että alustava palvelulistaus on puutteellinen, mutta sitä kehitetään teidän kanssanne eteenpäin.

[su_row][su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Apteekki
Hieronta ja vartalohoidot
Hyvinvointikeskus
Joogaopettaja
Joogasali
Kauneushoidot[/su_column]

[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Kuntosali
Liikuntasali
Luontaistuotekauppa
Personal Trainer
Psykiatri
Psykoterapeutti[/su_column]

[su_column size=”1/3″ center=”no” class=””]

Ravintoterapeutti
Terapeutti
Terveyskauppa
Terveysvalmentaja
Vyöhyketerapia[/su_column][/su_row]

Sivusto aloitettiin Lohjalta, koska toimistomme on Lohjalla ja uusia alueita avataan sitä mukaan, kun alueilla olevia palveluita tulee sivustolle.

Ideana on, että jokainen sivustolle tuleva yrittäjä/yritys aktiivisesti kertoo itsestään, omista palveluistaan sekä omasta alastaan. Nämä kirjoitukset eivät maksa mitään ja niissä saa mainostaa omia tuotteitaan ja palveluitaan niin paljon kuin haluaa. Mutta jos yrittäjä ei kuukauteen kirjoita mitään, saa hän varoituksen ja kahden kuukauden hiljaisuuden jälkeen hänen paikkansa luovutetaan toiselle saman alan yrittäjälle.

Sivustossa on mukana oleville yrittäjille vuosimaksu, joka on nimellinen 50€ (sis alv), jolla toivomme saavamme mukaan yrittäjiä ja yrityksiä, jotka oikeasti ja aktiivisesti ovat mukana yhteisössä. Tällöin saavutamme tavoitteemme eli mielenkiintoista sisältöä täynnä olevan hyvinvointisivuston, joka oikeasti auttaa ihmisiä sekä paikallisia yrittäjiä.

Lähde mukaan jo tänään ja kerro omat kehitysideasi meille sähköpostitse,

 

Projektipäällikkö

Kari Oksanen
Kettu Markkinointi
kari.oksanen@kettumarkkinointi.fi
puh 0400 733 469

Niko Laitinen 050- 5710 755
niko.laitinen@kettumarkkinointi.fi

Kettu Markkinointi, Vihdinkatu 6, 2.krs, 08100 LOHJA

www.kettumarkkinointi.fi