Kesätervehdys Kirkkonummen kunnanjohtajalta

Kesätervehdys Kirkkonummen kunnanjohtajalta

Kesä on saapunut Kirkkonummelle, ja kunnan upeat maisemat heräävät eloon vehreyden ja auringonpaisteen myötä. Tämän kirjeen myötä haluan toivottaa teille kaikille rentouttavaa ja virkistävää kesää!

Kirkkonummen kunta uudisti kevään 2024 aikana kuntastrategiansa. Tavoitteenamme on olla yhteisöllinen ja elävä kunta ja kehitämme vahvasti kuntakeskustaamme. Kuntalaistemme arjen tulee olla sujuvaa ja kunnan toiminta osallistavaa. Kehitämme laajasti palveluverkkoamme ja haluamme, että palvelumme ovat korkealaatuisia. Kasvamme kestävästi metropolialueella ja vahvistamme elinvoimaisuuttamme, mikä tarkoittaa, että olemme yrittäjä- ja yritysmyönteinen kunta, joka huomioi kestävyyden eri ulottuvuudet kaikessa toiminnassaan. Kirkkonummen kunta vahvistaa osaamistaan ja kuntamme täyttääkin 2030 huikeat 700 vuotta. Olemme sivistyskunta, joka on kaksikielinen ja kansainvälinen. Tervetuloa tutustumaan uudistuvaan Kirkkonummeen niin läheltä kuin kaukaa.

Kesä Kirkkonummella tarjoaa monia mahdollisuuksia nauttia luonnosta ja osallistua erilaisiin tapahtumiin. Kuntamme upeat ulkoilualueet, kuten Meikon, Porkkalan ja Nuuksion kansallispuistot, kutsuvat tutkimaan ja nauttimaan luonnon rauhasta. Patikointi ja pyöräilyreitit tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja aktiiviseen ulkoiluun, ja mikäs sen parempaa kuin pakata eväät mukaan ja viettää päivä luonnon helmassa perheen tai ystävien kanssa.

Loman aikana on myös hyvä antaa itselleen lupa levätä ja nauttia rauhallisista hetkistä. Lukeminen on oivallinen tapa irtautua arjen kiireistä ja sukeltaa uusiin maailmoihin. Kirkkonummen kirjastoissa on laaja valikoima kirjoja jokaiseen makuun, ja kesälukemista löytyy varmasti niin lapsille kuin aikuisillekin.
Kesän aikana Kirkkonummella järjestetään myös monia tapahtumia, jotka tuovat yhteisöämme yhteen. Seuraa kunnan viestintäkanavia: verkkosivuja ja sosiaalista mediaa saadaksesi tietoa tulevista tapahtumista.

Lomakausi on tärkeä aika ladata akkuja ja nauttia elämästä. Toivon, että jokainen teistä löytää aikaa itselleen ja läheisilleen, ja että kesä tuo mukanaan iloa ja mukavia kokemuksia.
Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille! Yhdessä -Tillsammans

Virpi Sailas
Kirkkonummen kunnanjohtaja

kirkkonummi