Kirkkonummipäivät erikoisolosuhteissa – PERUTTU

Kirkkonummipäivät erikoisolosuhteissa - PERUTTU

Koko tämä vuosi on ollut vaikea Kirkkonummelle, Suomelle ja koko maailmalle, mutta vähitellen olemme osaltaan oppineet elämään tilanteen kanssa – kunhan muistamme turvavälit, ja sen ettei kipeänä lähdetä yleisötapahtumaan!

Järjestötori jo peruttiin tapahtumasta maanantaisen kokouksen jälkeen, mutta muuten Kirkkonummipäivät ovat tänä vuonna tulossa – kunhan muistatte varovaisuuden, jota meiltä kaikilta tällä hetkellä odotetaan.

Pidetään yhdessä huolta terveydestä ja turvallisuudesta yleensäkin mutta nyt myös Kirkkonummi-päivien aikaan.

• Yleisötilaisuuteen, yleiseen kokoontumiseen tai julkiseen tilaan ei saa tulla sairaana tai oireisena

• Riskiryhmään kuuluvien suositellaan epidemian aikana välttämään lähikontakteja, eikä yleisötilaisuuksiin, yleisiin kokoontumisiin tai julkisissa tiloissa järjestettävään toimintaan osallistumista voida siten myöskään suositella.

• Tarpeettomia fyysisiä kontakteja tulee välttää

• Hyvä käsi- ja yskimishygienia estää tartuntoja

Pidetään kuitenkin hauskaa ja käydään ostoksilla

Viikonloppuna on esimerkiksi Kirkkonummen Prismassa jo alennetuista vaatteista lisäalennus -50% ja Kauppakeskus Kirsikan liikkeillä omia tarjouksia kuten: Kirkkonummen 1.Apteekissa Devisol D3-tabletit, Cafe Cleopatrassa kevätkääryleitä 3€/kpl, K-Citymarketissa Maybelline New York -tuotteet -40%, Subwaylla kaikista yli kympin ostoksista -10%, Parturi-kampaamo Sateenkaarenpäässä kaikki hiustuotteet -20%, Fenno Optiikassa kahdet lasit yksien hinnalla, Hymykuopan canvastaulut -30% ja Musti ja Mirrin kaikki koirien ja kissojen lelut -20%, lisäksi Kultajousesta korvien rei-itys 15 euroa ja Instrumentariumista kaikki kehykset -50%!

Päivän ostosten jälkeen aikuiset, jotka pitävät rahapeleistä tsekkaavat ajantasaiset pitkävetovihjeet ja suuntaavat peleille matkalla kotiin, tai sitten pelaavat kotona tai missä haluavatkaan. Rahapelaaminen on nykyään 18-vuottta täyttäneille mahdollista missä ja koska tahansa, kiitos mobiiliteknologian.

Kirpputorille lauantaina

Kauppakeskus Kirsikassa on myös kirpputori lauantaina kello 8-15. Kirpputoripaikkoja on sekä sisätiloissa että kattotasanteella. Kirpputorit ovat jo pitkään olleet mahtava tapa antaa omille vanhoille ja käytöstä poistuneille vaatteille ja tavaroille uusi elämä toisessa paikassa – kierrätys vähentää uusien tuotteiden ostamista omalta osaltaan. Kierrätyksellä on tulevaisuudessa entistä tärkeämpi merkitys luonnonvarojen riittävyydessä, joten kirpputoritoimintaa ei pidä ylenkatsoa.

Kirkkonummipäivien aikana tapahtuu, vaikka järjestötori peruttiin, Porkkalassa mm. on Muinaistulijuhlat eli Venetsialaiset lauantaina kello 15-22, Porkkalan Marinassa.

Kirkkonummipäivän torilavan ohjelmaa ei ole julkistettu, koska järjestäjät eivät olleet täysin varmoja, ketkä esiityjistä lopulta tulee paikalle, mutta tapahtuman päälava lienee suunnitelmien mukaisesti kuitenkin kirjaston edessä.

Aiemmin oli tiedossa, että mm. Pinehill Brothers esiintyisi lavalla, tuleeko, sen näemme lauantaina. Jos taasen haluat lauantaina testat Into Clubin tunteja, pääset testaamaan niitä maksutta lauantaina aikana. Ja onhan Kirkkonummi päivillä paikalla myös Tivoli Sariola, jäähallin parkkipaikalla ja Tivoli alueelle on ilmainen sisäänpääsy.

Illalla viihteelle

Aikuisten Kirkkonummipäivä voi jatkua sitten Pub Wartsussa, jossa illalla on mahdollista laulaa kilpaa Karaokessa, sillä Wartsussa on Karaoke amateur champion 2020 alkukarsinta klo. 20 alkaen. Lisäksi Wartsun terassilla on kello 10 alkaen tarjoilua.

Muista rakasta ystävääsi RMV-korujen kautta

Kun kotimaisuus on tärkeää koruissasi, niin hanki puolipyöreät sormukset jotka on meillä Kirkkonummella tehty. 3mm leveät keltakultaiset sormukset alk. 149e ja valkokultaiset alk. 199e. Kultasormuksemme on 585-kultaa. Tutustu tarkemmin:

https://www.rmv-korut.fi/tuote/17735944

#rmvkorut #kirkkonummi #kotimainen #madeinkirkkonummi #kihlasormus #kultasormus #valkokultasormus

Kirkkonummen keskusta

Kirkkonummen ”vanha” keskusta on kokenut kovia ja ne vanhimmat torin laitaman ”kauppakeskukset” ovat jääneet uusien keskusten varjoon, mutta kasvava Kirkkonummi tarvitsee myös paikallisia yrittäjiä

Me OstaKirkkonummella uskomme Kirkkonummeen, ja siksi tarjoamme kaikille paikallisille yrittäjille edullisen tavan näyttää tarjouksensa, ja palvelunsa paikallisille asukkaille. Tällä hetkellä meillä ei liian montaa jäsentä ole, mutta pääset omalla liikkeelläsi mukaan yhdellä sähköpostilla ja siitä eteenpäin saat tarjouksesi niin tänne nettisivuille kuin sosiaalisen median kanavaan, lähde mukaan!

Kirkkonummi kasvaa, mutta jos paikalliset liikkeet ja yritykset eivät aktiivisesti kerro itsestään, Espoo ja Helsinki vetävät moottorienkautta ostajat luokseen – nyt tarvitaan aktiivisuutta, palveluhenkeä, ja iloista kirkkonummelaisuutta!