Lindexin huikeat viikonloppu tarjoukset verkkokaupasta!

Lindexin huikeat viikonloppu tarjoukset verkkokaupasta!

25% alennusta housuista kun ostat vähintään 20€:lla tai enemmällä


Ehdot: Koskee kanta-asiakkaita, jotta voit hyödyntää tarjouksen. Koskee täysihintaisia tuotteita. Ei koske farkkuja, urheilutuotteit, loungewear. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin.
Ajankohta: 17.9.2023 asti

Kolme kahden hinnalla sukkahousuista

Ehdot: Koskee myös alennettuja tuotteita sekä täysihintaisia. Saa halvin ilmaiseksi. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Ajankohta: 19.9.2023 asti

Lindex verkkokauppa: Yleiskatsaus

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista, joka tarjoaa laajan valikoiman naistenvaatteita, lastenvaatteita ja naisten alusvaatteita.

Se on ruotsalainen vaatekauppaketju, joka on perustettu vuonna 1954. Yritys on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista ja sillä on myymälöitä useissa maissa ympäri maailmaa. Lindexin valikoimaan kuuluu naisten, lasten ja alusvaatteita, ja se on tunnettu laadukkaista tuotteistaan sekä kestävän kehityksen periaatteistaan.

Lindexin pääkonttori sijaitsee Göteborgissa, Ruotsissa, ja se on osa suurempaa Fenix Outdoor International AG -konsernia. Yritys on sitoutunut tarjoamaan kestäviä ja korkealaatuisia vaatteita, ja se on ottanut käyttöön useita ympäristöystävällisiä toimintatapoja, kuten kierrätys- ja uudelleenkäyttöohjelmia.

Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa.

Yli puolet Lindexin valikoimasta on valmistettu kestävää kehitystä tukevista materiaaleista, ja tavoitteena on nostaa luku 80 prosenttiin vuoteen 2020 mennessä.

Tuotevalikoima

Lindexin tuotevalikoima on monipuolinen ja kattaa erilaisia vaatekategorioita. Tässä muutamia esimerkkejä:

 • Naistenvaatteet: Mekot, farkut, takit, puserot jne.
 • Lastenvaatteet: Paidat, housut, mekot jne.
 • Alusvaatteet: Rintaliivit, alushousut, sukkahousut jne.

Vastuullisuus

Lindex panostaa myös vastuullisuuteen, ja heillä on erilaisia vastuullisia vaatekokoelmia. Tämä on tärkeä tekijä monille kuluttajille nykypäivänä.

Yksi Lindexin keskeisistä arvoista on kestävä kehitys. Yritys on sitoutunut vähentämään ympäristövaikutuksiaan ja parantamaan työolosuhteita tuotantoketjussaan. Lindex on esimerkiksi osa Better Cotton Initiative (BCI) -järjestöä, joka pyrkii edistämään kestävämpää puuvillantuotantoa.

Lindex on myös lanseerannut useita kierrätys- ja uudelleenkäyttöohjelmia, kuten vaatteiden keräyspisteitä myymälöissään. Näiden toimenpiteiden avulla yritys pyrkii vähentämään jätteen määrää ja edistämään kiertotaloutta.

Miksi valita Lindex?

 1. Laaja ja monipuolinen tuotevalikoima
 2. Usein alennusmyyntejä ja tarjouksia
 3. Vastuullisia vaatekokoelmia
 4. Mahdollisuus maksaa 30 päivän kuluessa

Lindex Suomessa

Lindex on ollut Suomessa toiminnassa jo useita vuosia, ja sillä on useita myymälöitä eri puolilla maata. Suomessa yritys on saanut suosiota erityisesti naisten ja lasten vaatteiden osalta, ja se on yksi markkinoiden johtavista toimijoista.

Suomessa Lindex on myös osallistunut erilaisiin yhteistyöprojekteihin ja kampanjoihin, kuten rintasyöpätutkimuksen tukemiseen. Yritys pyrkii olemaan aktiivinen osa yhteisöä ja edistämään kestävää kehitystä myös paikallisesti.

Tärkeät faktat Lindexistä

 • Perustettu: 1954
 • Pääkonttori: Göteborg, Ruotsi
 • Tuotevalikoima: Naisten, lasten ja alusvaatteet, kodintekstiilit, kauneustuotteet
 • Kestävän kehityksen toimenpiteet: Better Cotton Initiative, kierrätys- ja uudelleenkäyttöohjelmat
 • Digitaalinen läsnäolo: Verkkokauppa, sosiaalinen media
 • Toiminta Suomessa: Useita myymälöitä, yhteistyöprojekteja ja kampanjoita