Mikä on NordVPN ja miksi sitä kannattaa käyttää?

NordVPN

VPN yhteys, eli virtuaalinen yksityisverkko, on palvelu, joka suojaa käyttäjän internet-liikennettä. VPN:n avulla käyttäjä voi muodostaa turvallisen yhteyden internetiin toisen palvelimen kautta. Tämä palvelin sitten salaa käyttäjän verkkoliikenteen, joten se on näkymätön ulkopuolisille.

VPN-yhteyden avulla käyttäjä voi esimerkiksi:

 • Pitää verkko-aktiviteettinsa yksityisenä ja salassa
 • Vältää verkon rajoituksia, kuten maantieteellisiä estoja
 • Päästä käsiksi rajoitettuun sisältöön, kuten suoratoistopalveluihin

NordVPN:n ominaisuudet

NordVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluista maailmassa. Se tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia, jotka tekevät siitä turvallisen ja luotettavan vaihtoehdon.

NordVPN:n tärkeimpiä ominaisuuksia ovat:

 • Salaus: NordVPN käyttää edistyneitä salaustekniikoita, kuten 256-bittistä AES-salausta, jotka suojaavat käyttäjän verkkoliikennettä.
 • No logging policy: NordVPN ei kerää käyttäjien tietoja, kuten IP-osoitteita tai verkkoliikenteen tietoja. Tämä lisää käyttäjän yksityisyyttä.
 • Yli 5 200 palvelinta 61 maassa: NordVPN:llä on laaja verkosto palvelimia ympäri maailmaa. Tämä mahdollistaa käyttäjille nopeat ja luotettavat yhteydet.
 • Käyttäjäystävälliset sovellukset: NordVPN tarjoaa käyttäjäystävälliset sovellukset kaikille tärkeille käyttöjärjestelmille, kuten Windowsille, macOS:lle, Linuxille, iOS:lle ja Androidille.

NordVPN:n käyttö

NordVPN:n käyttö on helppoa. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, voit ladata sovelluksen haluamallesi laitteelle. Sovelluksen asentamisen jälkeen voit muodostaa yhteyden VPN:ään napsauttamalla vain yhtä painiketta.

NordVPN:n käyttöönotto onnistuu seuraavien vaiheiden avulla:

 1. Mene NordVPN:n verkkosivustolle ja luo tili.
 2. Lataa ja asenna NordVPN-sovellus haluamallesi laitteelle.
 3. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään käyttäjätunnuksellasi ja salasanalla.
 4. Valitse haluamasi palvelin.
 5. Napsauta ”Yhdistä” -painiketta.

NordVPN:n hinnat

NordVPN tarjoaa erilaisia tilausvaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin. Mutta lähtöhinta kuukaudessa on 12,99 euroa.

NordVPN:n kokemuksia

NordVPN on saanut erinomaisia ​​arvosteluja käyttäjiltä. Palvelua on kiitelty sen nopeudesta, luotettavuudesta ja yksityisyydensuojasta.

NordVPN:n yhteenveto

NordVPN on turvallinen ja luotettava VPN-palvelu, joka tarjoaa kattavan valikoiman ominaisuuksia. Se on hyvä vaihtoehto käyttäjille, jotka haluavat suojata verkkoliikennettään ja pitää verkko-aktiviteettinsa yksityisenä. Hanki turvallinen VPN-yhteys jo tänään!