Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla

Säästötilit Sweep Bankissa jopa yli 4% korolla

-> artikkeli sisältää mainoslinkin SweepBankin palveluun

Aloita säästäminen SweepBankin määräaikaistilillä

Oletko etsimässä turvallista ja tuottoisaa tapaa säästää rahojasi? SweepBank tarjoaa erinomaisen vaihtoehdon määräaikaistilin muodossa, jossa on mahdollisuus jopa 4% vuosikorkoon. Kyseessä on markkinoiden yksi parhaimmista koroista, joka tarjoaa mahdollisuuden merkittävään tuottoon ajan mittaan.

SweepBankin määräaikaistili ei ole ainoa etusi. Pankki tarjoaa laajan valikoiman muita palveluita, jotka tekevät säästämisestä ja taloudenhallinnasta vaivatonta ja joustavaa.

Edut ilman piilokuluja

Kun avaat SweepBankin määräaikaistilin, saat käyttöösi monta huomionarvoista etua ilman vuosi- tai kuukausimaksuja. Näihin kuuluu:

  • Määräaikaistili jopa 4% vuosikorolla
  • Säästötili ilman nostorajoituksia 1,4% vuosikorolla
  • Käyttötili 1% vuosikorolla
  • Virtuaalinen SweepBank Mastercard pankkikortti
  • Ostoetuja ja jopa 5% takaisin ostojen arvosta kanta-asiakasohjelman kautta
  • Pankkisovellus, jossa voit hallinoida tilejäsi ja kerätä pisteitä
  • Talletuksesi ovat turvattu 100 000 euroon asti pankkitalletussuojalla

Monipuoliset säästö- ja käyttötilit

Määräaikaistilin lisäksi SweepBank tarjoaa myös muita tilejä, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin. Esimerkiksi säästötili tarjoaa joustavuutta 1,4% vuosikorolla ilman nostorajoituksia, ja käyttötilillä saat huikean 1% vuosikoron.

Molemmat tilit on integroitu sujuvasti pankin mobiilisovellukseen, joka tarjoaa kattavat työkalut oman talouden seurantaan.

Pankkikortti ja ostoedut

SweepBankin virtuaalinen Mastercard pankkikortti on helppo tapa tehdä ostoksia niin verkossa kuin kaupoissakin. Kortin avulla voit myös nauttia kanta-asiakasohjelman ostoeduista, jotka tarjoavat jopa 5% takaisin ostojen arvosta.

Kanta-asiakasohjelma on erinomainen lisä säästösuunnitelmaasi, ja se on integroitu saumattomasti pankkisovellukseen, josta näet kaikki ostohistoriasi ja keräämäsi pisteet.

Mobiilisovellus tekee säästämisestä helppoa

SweepBankin pankkisovellus on suunniteltu erityisesti helppokäyttöisyyttä ja tehokkuutta silmällä pitäen. Sovelluksessa voit seurata tilejäsi reaaliajassa, tehdä rahansiirtoja ja hallinnoida budjettiasi.

Lisäksi voit ansaita pisteitä sovelluksen kautta tehtävillä Sweep Deals ostoksilla, joita voit käyttää esimerkiksi alennuksiin tai lahjakortteihin.

Turvallisuus on taattu

Kaikki talletuksesi SweepBankissa ovat turvattu 100 000 euroon asti EU:n pankkitalletussuojan avulla. Tämä tarkoittaa, että säästösi ovat suojassa myös mahdollisissa taloudellisissa kriiseissä tai pankin konkurssitilanteessa.

Tämä tuo lisämielenrauhaa säästämiseen, ja voit keskittyä pitkän tähtäimen taloudellisten tavoitteidesi saavuttamiseen.

Yhteenveto

SweepBank tarjoaa yhden markkinoiden parhaimmista määräaikaistilien koroista. Lisäksi se tarjoaa laajan valikoiman muita etuja, kuten joustavia säästö- ja käyttötilejä, pankkikortin ostoetuuksineen sekä kätevän pankkisovelluksen. Kaikki tämä on saavutettavissa ilman piilokuluja, ja talletuksesi ovat turvattu 100 000 euroon asti. Miksi siis odottaa? Aloita säästäminen SweepBankissa jo tänään!