Saldo Finance Oyj uudistaa lainatuotteensa: Esittelyssä SaldoLimiitti ja SaldoLaina

Saldo Finance Oyj uudistaa lainatuotteensa: Esittelyssä SaldoLimiitti ja SaldoLaina

Uusi aikakausi Saldo Financessa

Vuonna 2019 alkanut uudistus Saldo Finance Oyj:ssä toi markkinoille kaksi uutta lainatuotetta: SaldoLimiitin ja SaldoLainan. Nämä tuotteet korvaavat aiemmat Limiitti.fi ja Laina.com -palvelut. Uudistuksen myötä lainaehtoja on modernisoitu ja yrityksen verkkosivusto on saanut raikkaan ilmeen.

SaldoLimiitti: Joustavuutta rahoitukseen

SaldoLimiitti on uudenlainen joustoluotto, jonka luottoraja on 2000 euroa. Asiakkaat voivat nostaa lainaa oman tarpeensa mukaan, milloin tahansa, käyttäen tekstiviestiä tai MySaldo-verkkopalvelua. SaldoLimiitissä ei ole ennalta määrättyä maksuaikaa, ja takaisinmaksu alkaa 49 euron kuukausieristä.

SaldoLainan tarjoamat mahdollisuudet

SaldoLaina on suunniteltu tarjoamaan kulutusluottoa 1000–10 000 euron välillä. Lainan kuukausierät ja maksuaika ovat joustavia, mahdollistaen 29–399 euron kuukausimaksut 12–88 kuukauden aikana. SaldoLainan todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %.

Pitkä kokemus rahoituspalveluissa

Saldo Finance Oyj on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 2006, tarjoten luotettavia ja joustavia rahoitusratkaisuja. Yhtiön SaldoLimiitti ja SaldoLaina ovat uusia askelia kohti monipuolisempia lainapalveluita.

Tarkastelussa SaldoLimiitti

SaldoLimiitti on jatkuvan luoton muoto, jonka luottoraja on 2000 euroa. Sen vuotuinen nimelliskorko on 19,9 %, ja lainanhoitokulu on 0,01 % päivässä, enintään 150 euroa vuodessa. Todellinen vuosikorko on 29,6 %.

SaldoLainan yksityiskohdat

SaldoLaina mahdollistaa 1000–10 000 euron lainojen nostamisen. Lainan kuukausierät ovat 29–399 euroa, ja todellinen vuosikorko on 21,3–29,5 %. Maksuaika on valittavissa 12–88 kuukauden väliltä.

Yhteenveto

Saldo Finance Oyj:n päivitetyt lainatuotteet, SaldoLimiitti ja SaldoLaina, tarjoavat asiakkaille uudenlaista joustavuutta ja taloudellista varmuutta. Niiden kilpailukykyiset korot ja selkeät lainaehdot tekevät niistä houkuttelevia vaihtoehtoja erilaisiin rahoitustarpeisiin.