SweepBankin luottokortti: Monipuolinen taloudellinen ratkaisu

SweepBankin luottokortti: Monipuolinen taloudellinen ratkaisu

-> artikkeli sisältää mainoslinkkejä

SweepBank, osa Multitude fintech finanssiryhmää, on noussut suomalaisesta juurestaan kansainväliselle areenalle. Yli 20 vuoden kokemuksella rahoitussektorilla, SweepBank on osoittautunut luotettavaksi toimijaksi yli 20 maassa. Vuonna 2021 lanseerattu brändi on kasvattanut asiakaskuntansa yli 50 000 sovellusasiakkaaseen. Virtuaalinen luottokortti on tätä päivä, ja sellaisen saat SweepBankin palvelusta.

Luottokorttipalvelut

SweepBank tarjoaa käyttäjilleen virtuaalisen Mastercard luottokortin, joka sisältää monipuolisia etuja. Kortilla asiakkaat nauttivat jopa 60 päivää korottomasta maksuajasta ja nopeasta hakuprosessista. Luottoraja vaihtelee 1 000 – 8 000 € välillä, ja kortin käyttö on mahdollista ilman avaus-, kuukausi- tai vuosimaksuja. Lisäksi Apple ja Google Pay -maksamisen tuki tekee käytöstä erittäin kätevää.

Pankkipalvelut ja edut

SweepBank ei rajoitu vain luottokorttiin. Asiakkaat saavat käyttöönsä myös virtuaalisen pankkikortin ja korkeakorkoiset käyttö- ja säästötilit. Käyttötilin vuosikorko on huikeat 1% ja säästötilillä jopa 1,4%. Määräaikaistileillä korko voi nousta jopa 3,3% asti. Lisäksi kanta-asiakasohjelma tarjoaa ostosetuja ja jopa 5% takaisin ostoista.

Hakuprosessi

Luottokortin hakuprosessi on tehty erittäin helpoksi ja nopeaksi. Asiakkaat voivat täyttää hakemuksen SweepBankin verkkosivuilla ja saada välittömän luottopäätöksen. Myönnetyn luottopäätöksen jälkeen pankkipalvelut ja luottokortti ovat heti käytettävissä lataamalla SweepBank-sovellus.

Hakijan kriteerit

Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias, hänellä tulee olla vähintään 1600 euron brutto kuukausitulot, hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä ja hänen tulee asua vakituisesti Suomessa.

Luottokortin kustannukset

Vaikka SweepBankin luottokortti ei sisällä kuukausi- tai vuosimaksuja, on tärkeää huomioida luoton todellinen vuosikorko. Esimerkiksi 1500 euron luoton todellinen vuosikorko on 21,82%, jolloin 12 kuukauden maksuerässä kokonaiskustannus nousee 1 666,56 euroon.

Yhteenveto

SweepBankin luottokortti tarjoaa asiakkailleen helppokäyttöisen, kustannustehokkaan ja monipuolisen taloudellisen ratkaisun. Sen monipuoliset pankkipalvelut ja edut, yhdistettynä vastuulliseen toimintatapaan, tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon nykyaikaisille kuluttajille.