Tänään on alkanut Lindexillä 15% alennus Female Engeneering -tuotteista!

Tänään on alkanut Lindexillä 15% alennus Female Engeneering -tuotteista!

<<tämä artikkeli sisältää affiliate mainoslinkin Lindex tuotteisiin>>

Mitä tarkoittaa Lindexin Female Engineering? Se tarkoittaa aivan yksinkertaisesti vaatteita, joissa on otettu huomioon nimenomaan naisten tilanteet.. sillä vaatteissa ei ole enää vuosikymmeniin ollut kyse vain yksinkertaisesta kankaasta kehomme päällä, vaan vaatteiden tarkoitus on sekä voimaannuttaa meitä, saada meidät voimaan paremmin, ja antamaan meille lisää itsevarmuutta.

Sisäänrakennettu kuukautissuoja

Nämä tieteeseen perustuvat huippuluokan alusvaatteet on suunniteltu pitämään kuukautisvuoto ja aivastusten aiheuttamat vahingot kurissa. Käytä alushousuja enintään 10 tuntia. Huuhtele ja pese ne ja käytä niitä yhä uudelleen ja uudelleen. Kaikki naiset hyötyvät näistä. Ja niistä hyötyy myös luontoäiti.

Tänään on alkanut Lindexillä 15% alennus Female Engineering -tuotteista!🎀

Tarjous kestää 21.9. asti!

Siinä missä vaatteiden normaali tehtävä on suojata meitä ja ihoamme, olemme jo vuosikymmeniä käyttäneet vaatteita myös muovataksemme sitä omaa imagoamme, millaisena haluamme toisten näkevän meidät. Nämä Lindexin tuotteet tuovat naisile lisää hyvinvointia vaatteiden kautta. Female Engineering® on Lindexin alusvaateasiantuntijoiden sekä tutkijoiden ja materiaaliuranuurtajien kehittämä brändi. Nerokkaiden naisten ja Lindexin yhteistyön tavoitteena on muutos kohti parempaa elämää ja planeettaa.

Miksi tilaisit Lindexiltä verkosta?

  • Laaja valikoima naistenvaatteita, lastenvaatteita, alusvaatteita ja kosmetiikkaa
  • Tunnettu ruotsalainen merkki  
  • Useita kampanjoita, jotka sisältävät hienoja tarjouksia asiakkaille 
  • Ilmainen toimitus ja palautus Lindex-myymälään 
  • Valikoima päivittyy uusilla tuotteilla päivittäin
  • Sitoutuneisuus ymmpäristöystävällisesti valmistettuun muotiin

Lindex on yksi näistä Suomessakin toimivista kansainvälisistä vaateketjuista, jotka ovat ottaneet tehtäväkseen katsoa jo tulevaisuuteen. Me kaikki tiedämme, että maapallomme resurssit ovat äärirajoilla ja tulevien vuosien aikana tulee entistä tärkeämmäksi oikeasti miettiä, mitä teemme ilmastomme ja esimerkiksi kierrätyksen kehittämisen suhteen. Meillä jokaisella kuluttajalla on oma tehtävänsä tässä kokonaisuudessa, ja vaikka se tuntuisi pieneltä ja mitättömältä tehtävältä, mutta kun sen tekevät kymmenet miljoonat kuluttajat ympäri maailman, sillä on merkitys.

Lindex pyrkii kaikin tavoin pitämään kiinni kestävyyslupauksestaan – muutoksen aikaansaamisesta tulevia sukupolvia varten. Hoitamalla vaatteitasi saat ne kestämään vieläkin pidempään ja samalla pidät huolta myös ympäristöstä ja kukkarostasi. Eli esimerkiksi rintaliivien suhteen: Jos haluat olla todella kiltti rintaliiveillesi, käsinpesu on paras ja turvallisin tapa pestä ne. Rintaliivit ovat herkkä vaatekappale. Kohtele niitä kuin kukkaa kämmenellä ja ne kestää pitkään.