Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

Telian huikea Singles Day -erikoiskampanja

-> tässä artikkelissa on mukana mainoslinkkejä

Telia tarjoaa houkuttelevan tarjouksen uusille asiakkaille, jotka siirtyvät käyttämään Telian liittymiä. Liittymän vaihtajille annetaan kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet, jotka ovat arvokas lisä uuteen liittymään. Kampanja koskee tiettyjä liittymiä ja on voimassa rajoitetun ajan.

Siirrä liittymäsi Telialle, saat kaupan päälle JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet (arvo 129 €, JBL Tune 770NC -vastamelukuulokkeet Musta | Telia), seuraaviin valittuihin liittymiin:

 1. Rajaton 200M: Nopea 4G-liittymä, joka tarjoaa jopa 200 megabitin latausnopeuden hintaan 29,99 euroa kuukaudessa.
 2. Rajaton 5G 300M: 5G-liittymä keskinopealla yhteydellä, joka on ihanteellinen aktiiviseen nettikäyttöön. Kuukausihinta on 30,99 euroa.
 3. Rajaton 5G 450M: Vieläkin nopeampi 5G-liittymä, joka sopii vaativampaankin käyttöön, ja se maksaa 32,99 euroa kuukaudessa.

JBL Tune 770NC

JBL Tune 770NC -kuulokkeet ovat langattomat, aktiivisella melunvaimennuksella varustetut over-ear-tyyliset kuulokkeet. Ne on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuinen äänikokemus ja mukavuus pitkäaikaisessakin käytössä. JBL:n tunnusomainen ääniprofiili yhdistettynä tehokkaaseen melunvaimennukseen mahdollistaa käyttäjän uppoutumisen musiikkiinsa häiritsemättömässä ympäristössä.

Design ja mukavuus

Kuulokkeiden muotoilu on tyypillistä JBL-laatua: tyylikäs, kestävä ja ergonominen. Pehmeät korvatyynyt ja säädettävä pääpanta takaavat, että kuulokkeet istuvat hyvin pään päällä ja ovat mukavat käytössä. Kompakti ja taitettava muotoilu tekee myös niiden kuljettamisesta helppoa.

Äänenlaatu

Äänenlaadun suhteen JBL Tune 770NC ei petä odotuksia. Kuulokkeet tarjoavat selkeän ja tasapainoisen äänentoiston, jossa bassot ovat syvät mutta eivät peitä alleen muita taajuuksia. Aktiivinen melunvaimennus on tehokas, erityisesti matalilla taajuuksilla, mikä parantaa musiikkikokemusta huomattavasti esimerkiksi lentokoneessa tai muussa meluisassa ympäristössä.

Käyttöaika ja lataus

Kuulokkeiden akun kesto on vaikuttava. JBL ilmoittaa, että Tune 770NC kestää jopa 22 tuntia yhdellä latauksella melunvaimennus käytössä, ja jopa 35 tuntia ilman melunvaimennusta. Lisäksi pikalatausominaisuuden ansiosta käyttäjä saa 2 tuntia toistoaikaa vain 5 minuutin latauksella, mikä on kätevää kiireisessä elämäntahdissa.

Teknologia ja yhteydet

Kuulokkeet hyödyntävät Bluetooth 5.0 -teknologiaa, joka takaa vakaan ja nopean yhteyden laitteisiin. Lisäksi niissä on monipuoliset yhteysominaisuudet, kuten mahdollisuus liittää useampi laite yhtä aikaa ja helppo kytkentä käyttäen NFC:tä. JBL:n oma sovellus mahdollistaa ääniasetusten personoinnin ja päivitysten hallinnan.

Mikrofoni ja puhelut

Integroitu mikrofoni tekee kuulokkeista kätevät myös puheluiden hoitamiseen. Mikrofonin äänenlaatu on selkeä, ja se suoriutuu hyvin myös meluisissa ympäristöissä. JBL Tune 770NC:n mikrofonilla varmistat, että äänesi kuuluu puheluiden aikana kristallinkirkkaana.

Selkeä listaus JBL Tune 770NC -kuulokkeiden ominaisuuksista:

 • Aktiivinen melunvaimennus (ANC)
 • Langaton Bluetooth 5.0 -yhteys
 • Jopa 22 tuntia akunkestoa ANC päällä, 35 tuntia ilman ANC:tä
 • Pikalataus: 2 tuntia toistoaikaa 5 minuutin latauksella
 • Säädettävä pääpanta ja pehmeät korvatyynyt
 • Taitettava muotoilu helpottaa kuljetusta
 • Monipuoliset yhteysominaisuudet, mukaan lukien NFC
 • Personoitavat ääniasetukset JBL:n sovelluksen kautta
 • Integroitu mikrofoni puheluita varten

Teliasta

Telia on yksi Pohjoismaiden ja Baltian johtavista telekommunikaatioyhtiöistä, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten matkapuhelinverkkoja, internet-yhteyksiä ja televisiopalveluita. Yritys on tunnettu innovatiivisista ratkaisuistaan sekä kyvystään integroida uusinta teknologiaa tarjoamiinsa palveluihin.

Telia on perustettu Ruotsissa, ja se on vuosien varrella laajentanut toimintaansa useisiin maihin. Yritys on tunnettu myös siitä, että se on ollut eturintamassa kehittämässä ja ottamassa käyttöön uusia teknologioita, kuten 5G-verkkoja. Telian historia on täynnä merkittäviä saavutuksia ja se on aina pyrkinyt olemaan askeleen edellä digitalisaation saralla.

Palvelut

Telia tarjoaa laajan valikoiman palveluita niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin. Kuluttajille se tarjoaa matkapuhelinliittymiä, kiinteitä laajakaistayhteyksiä sekä digitaalisia televisiopalveluita. Yritysasiakkaiden tarpeisiin Telia tarjoaa räätälöityjä viestintä- ja tietohallintoratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä kasvamaan ja kehittymään digitalisaation myötä.

Innovaatiot

Telia ei ole pelkästään perinteinen teleoperaattori, vaan se investoi voimakkaasti tutkimukseen ja kehitykseen. Yhtiö on ollut mukana lukuisissa innovaatiohankkeissa, jotka ovat muun muassa edistäneet älykkäiden kaupunkien kehitystä ja IoT-ratkaisujen käyttöönottoa. Telian innovatiivisuus näkyy myös sen kumppanuuksissa, joissa se työskentelee yhdessä muiden teknologia-alan johtavien yritysten kanssa.

Yhteiskuntavastuu

Telia on tunnustettu yhteiskuntavastuun edelläkävijäksi. Yhtiö on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin ja pyrkii vähentämään toimintansa ympäristövaikutuksia. Tämä näkyy muun muassa energiatehokkuuden parantamisessa ja uusiutuvan energian käytön lisäämisessä. Telia myös tukee digitaalisen osaamisen kehittämistä ja pyrkii olemaan mukana rakentamassa tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa.

Kehitys ja laajentuminen

Viime vuosina Telia on keskittynyt laajentamaan toimintaansa erityisesti Baltian maissa ja Pohjois-Euroopassa. Yritys on hankkinut useita pienempiä operaattoreita ja laajentanut palvelutarjontaansa. Laajentuminen on mahdollistanut sen, että Telia pystyy tarjoamaan ristiinpalveluita ja saavuttamaan uusia asiakassegmenttejä.

Digitalisaatio

Digitalisaation edetessä Telia on asettanut itsensä etulinjaan kehittämällä palveluita, jotka tukevat asiakkaiden digitaalista elämäntapaa. Yhtiö tarjoaa muun muassa pilvipalveluita, tietoturvaratkaisuja ja erilaisia digitaalisen identiteetin hallinnan työkaluja. Nämä palvelut auttavat asiakkaita hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia turvallisesti ja tehokkaasti.

Tulevaisuuden näkymät

Tulevaisuudessa Telia nähdään yhä useammin edelläkävijänä uusien teknologioiden, kuten tekoälyn, lohkoketjuteknologian ja virtuaalitodellisuuden hyödyntämisessä. Yhtiön tavoitteena on jatkaa kasvuaan ja tarjota asiakkaille entistäkin parempia, nopeampia ja turvallisempia palveluita.

Selkeä listaus Telian palveluista:

 • Matkapuhelinliittymät
 • Kiinteät laajakaistayhteydet
 • Digitaaliset televisiopalvelut
 • Pilvipalvelut ja tietoturvaratkaisut
 • IoT-ratkaisut yrityksille
 • Räätälöidyt viestintä- ja tietohallintoratkaisut
 • Digitaalisen identiteetin hallinnan työkalut