Yritykselle omalla logolla varustetut vaatteet

Yritykselle omalla logolla varustetut vaatteet

Yrityksille omalla logolla varustetut vaatteet ovat erinomainen tapa lisätä brändin näkyvyyttä ja yhtenäisyyttä. Ne voivat toimia sekä työvaatteina että mainoslahjoina. Logolla varustetut vaatteet voivat sisältää yrityksen nimen, logon, sloganin tai muita brändiin liittyviä elementtejä. Yritysvaatteita käytetään usein messuilla, tapahtumissa tai työpaikalla, jotta yrityksen henkilökunta erottuu ja edustaa yritystä ammattimaisesti.

Erilaiset vaatteet, kuten t-paidat, hupparit, takit ja lippikset, ovat suosittuja valintoja yrityslogolla varustettuina. Valinnassa on tärkeää ottaa huomioon vaatteiden laatu, painatusmenetelmät ja vaatteiden käyttötarkoitus. Laadukkaat materiaalit ja hyvä painojälki varmistavat, että vaatteet kestävät käyttöä ja pesua ilman, että logo haalistuu tai vaurioituu nopeasti.

Miten valita oikeat vaatteet ja logo

Yrityksen logovaatteiden valinnassa on otettava huomioon useita tekijöitä. Ensinnäkin, vaatteiden tyyppi ja malli tulisi valita kohderyhmän ja käyttötarkoituksen mukaan. Esimerkiksi, jos vaatteet ovat tarkoitettu ulkotyöhön, kannattaa valita kestävät ja säänkestävät materiaalit. Toisaalta, jos vaatteita käytetään sisätiloissa tai messuilla, voi valinta kohdistua mukavuuteen ja tyylikkyyteen.

Logon suunnittelussa ja sijoittelussa vaatteisiin tulee ottaa huomioon logon näkyvyys ja tunnistettavuus. On tärkeää, että logo on selkeä ja helposti tunnistettava, mutta samalla sen tulee sopia vaatteen tyyliin ja muotoon. Painatusmenetelmän valinta riippuu sekä logon että vaatteen tyypistä. Yleisimpiä menetelmiä ovat silkkipaino, brodeeraus ja lämpösiirto.

Logon merkitys ja suunnittelu

Yrityslogon suunnittelu on olennainen osa yrityksen identiteettiä. Hyvin suunniteltu logo tekee yrityksestä tunnistettavan ja viestii yrityksen arvoista ja palveluista. Logon suunnittelussa on tärkeää huomioida sen soveltuvuus eri käyttökohteisiin, kuten verkkosivuille, käyntikortteihin ja erityisesti vaatteisiin. Vaatteisiin suunnitellun logon on oltava riittävän yksinkertainen toimiakseen pienessä koossa, mutta samalla tarpeeksi yksityiskohtainen erottuakseen.

Värien ja fonttien valinnalla on suuri merkitys logon vaikutelmaan. Värien tulee sopia yhteen yrityksen muiden värien kanssa ja fontin tulee olla luettava sekä suuremmassa että pienemmässä koossa. Logon suunnittelussa on myös hyvä ottaa huomioon kohderyhmä ja ala, jolla yritys toimii, jotta logo vastaa kohderyhmän odotuksia ja mieltymyksiä.

Lista suosituista yritysvaatteista logolla

  1. T-paidat: Edullinen ja monikäyttöinen vaihtoehto.
  2. Hupparit: Mukavat ja näyttävät, sopivat rennompaan työympäristöön.
  3. Pikeepaidat: Ammattimainen valinta asiakaspalveluun ja tapahtumiin.
  4. Softshell-takit: Kestävät ja tyylikkäät, sopivat ulkotyöhön.
  5. Lippikset ja hatut: Erinomainen tapa lisätä näkyvyyttä ulkona.
  6. Kauluspaidat: Sopivat erinomaisesti toimistoympäristöön.
  7. Kangaskassit: Käytännölliset ja ekologiset mainoslahjat.
  8. Esiliinat: Ideaalisia ravintola-alan ja kaupan työntekijöille.

Mainosteippaamo Omalogo toimittaa vaatteet, ja painattaa niihin halutulle paikalle logon, tekstin, kuvan – ota yhteyttä www.omalogo.fi ja saat tarjouksen mukana varmasti kilpailukykyisen paikallisen toimittajan tarjouksen.