Hiihtoloma lähestyy

Hiihtoloma lähestyy

Suomen talvi on tänä vuonna ollut sopivasti valkoinen myös täällä etelässä ja Kirkkonummellakin on talvista tekemistä hiihtolomalla.

Hiihtolomakerho HIKE kuin Veikkolan nuorisotilan askartelukerhokin toimivat päiväsaikaan 19.- 21.2.2018. HIKE on alakouluikäisille suunnattu, Masalan monitoimitalolla (Sundbergintie 1.) järjestettävä päiväleiri. HIKE:ssä saat iloisen mielen ja reippaan olon juuri sinulle sopivan, huippukivan liikunnallisen toiminnan parissa. Veikkolan askartelukerhossa voit puolestaan tehdä monenmoisia, näyttävän upeita askartelu- ja käsitöitä osaavien ohjaajien opastuksella. Osallistumisen pituuden kerhoon voit valita tarpeen mukaan 1-3 päivästä.

Ladut kunnossa

Kunnan hankkimalla uudella latukoneella on Jerikonmäen reitti tampattu keskustassa ja Veikkolan urheilupuisto myös. Veikkolaan vedettiin samalla myös yksi latu-ura perinteisen hiihtotyylin harrastajille. Upouudella latukoneella ajetaan kunnan kaksi ”päälatua”, joiden hoitoluokka on ykkönen. Muut latureitit hoidetaan vanhalla kalustolla. Kirkkonummella latuja hoitaa jääkenttiä kunnostaa kaikkiaan kahdeksan henkilöä.

Bändileiri Vol. 2 hiihtolomalla

Bändileiri Vol. 2:lla ti 19.-to 21.2.2019 keskitymme äänistudiossa työskentelyyn. Kantvikin nuorisotilalla järjestettävällä, päiväleirin muotoisella leirillä opettelemme niin musiikin esittämistä kuin nauhoittamistakin. Bändileiri Vol. 2 on suunnattu kaikille soittamisesta, laulamisesta, räppäämisestä, musiikin tekemisestä, versioimisesta ja äänittämisestä kiinnostuneille nuorille. Leirin aikana tuotamme yhdessä leirin jokaiselle bändi- ja musiikkiprojektille oman studiossa tehdyn äänitteen.

Lähihotelliin hiihtolomalla

Kirkkonummen omassa kokous- ja kylpylähotelli Långvikissa hiihtoloman aikaan tarjonta on viritetty koko perheen iloksi. Långvikissa lapset kirjautuvat sisään itse ja hotelli toivottaa heidät tervetulleiksi niin Kids spa-hoitoihin kuin ravintolaan illalliselle. Cinemassa viihdyttävät leffat ja Game Centerissä biljardi, pöytäcurling, pingis, Play Station ja lautapelit. Liikuntasalissa salibandy & koripallo. Lapsille pomppulinna. Tarjolla myös piirustus- ja leikkivälineitä.

Lapsille on tarjolla esimeriksi Kids SPA-hoidot 5-12-vuotiaille 40€/hlö. Hoito sisältää pienen lahjakassin. Lapsen mukana hoitoon tulevalle aikuiselle tarjoamme hoidon hintaan 30€/hlö (norm. 40€/hlö). MANIKYYRI: kynsien viilaus ja lakkaus. *Lakkapullon saa mukaan. PEDIKYYRI: jalkakylpy, kynsien lakkaus ja hieronta. *Lakkapullon saa mukaan. KASVOHOITO: kasvojen puhdistus + naamio. HIERONTA: selän hieronta.

Turvallisuutta keskustaan

Oletko huomannut, että Kirkkonummen keskustasta kohti Veikkolaa johtava Volsintie on verrattain mutkainen ja kapea, raskaasti liikennnöity maantie. Jalankulkijoiden turvallisuutta parantamaan suunnitellaan jalankulku- ja polkupyörätie välille Myllykyläntieltä Ingelsintielle. Suunnitellun jalankulku- ja polkupyörätien pituus on noin 1,8 km.  Näin saadaan yhtenäinen jalankulku- ja polkupyörätie keskustasta aina Ingelsintielle asti.

Ja että Kirkkolaakson puiston alueelle suunnitellaan senioreille sopiva oma kuntoilu/virkistysalueensa. Alueelle tulee muun muassa esteetön pickicpöytä, linnunpesäkeinu, petankkikenttä ja ulkokuntoiluvälineitä. Myös isojen lapsien leikkipaikkaa Kirkkolaaksossa laajennetaan. Lisäksi leikkipaikka tullaan siirtämään hieman eri kohtaan puistoa kuin se nyt on, mutta silti lähelle pienten lasten leikkipaikkaa. Puiston vanhat välineet säilytetään, mutta laajennuksen/siirron myötä leikkipaikalle tulee myös hieman uusia välineitä kuten linnunpesäkeinut.