Kirkkonummen monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Kirkkonummen monipuoliset harrastusmahdollisuudet

Kirkkonummella viihtyy moni ja syystäkin — alue on sopivan rauhallinen, mutta silti riittävän aktiivinen. Kirkkonummi on ihanteellinen kasvuympäristö lapsille ja nuorille, mutta myös esimerkiksi monet eläkeläiset viihtyvät loistavasti Kirkkonummella. Kunta soveltuu hienosti monenlaiseen harrastamiseen, oli kyseessä sitten lenkkeily, patikointi, ratsastus, jääkiekko, kiipeily, tennis tai jokin muu yleinen harrastus.

Runsaasti harrastusmahdollisuuksia

Liikunnan lisäksi harrastaa voi toki paljon muutakin. Penkkiurheilijoille vedonlyönti on mieluinen harrastus, jossa yhdistyvät omat kiinnostuksen kohteet sekä mahdollisuus lyödä valistuneilla veikkauksillaan rahoiksi. Moni kirkkonummelainenkin harrastaa etenkin urheilun parissa vedonlyöntiä, joka on tavattoman viihdyttävä ja jännittävä harrastus arjen piristämiseksi.

Jos hevosurheilu kiehtoo, on Kirkkonummea lähin ravirata Vermon suunnalla, jonne ei tietenkään ole onneksi kovinkaan pitkä matka. Vedonlyöntiä ei enää nykyään tarvitse harrastaa välttämättä paikan päällä siellä missä varsinainen tapahtuma järjestetään, vaan kaiken voi hoitaa näppärästi verkon kautta. Muun muassa osoitteessa https://www.mrgreen.com/fi/vedonlyonti tarjotaan todella monipuoliset puitteet vedonlyönnille, oli itselle mieluinen urheilulaji sitten toto ja hevosurheilu tai vaikkapa jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo, golf, sähly tai jokin muu. 

Kirkkonummi on perinteisesti urheilijalle ja liikunnasta muuten pitävälle mahtava alue. Moni kirkkonummelainen ei välttämättä edes tiedä, kuinka erinomaiset puitteet liikunnalle kunta tarjoaakaan. Suositeltavaa onkin suosia paikallisia yrityksiä ja paikkoja mahdollisimman pitkälle, sillä mahdollisuuksia Kirkkonummelta kyllä löytyy — eikä laadustakaan tarvitse kärsiä. 

Varuboden Areenan ovet ovat avoinna luistelijoille

Kirkkonummella esimerkiksi luisteluun ja jääkiekkoon on tarjolla oivat puitteet. Kuten artikkelista osoitteessa www.lansivayla.fi hyvin näkee, edustaa HCK Salamat kotikuntaansa ylpeydellä, mutta ei luistelun ilosta nauttimiseksi tarvitse olla kuitenkaan jääkiekkoilija. Kirkkonummi tarjoaa Vanhan Rantatien varrella sijaitsevalla Varuboden Areenalla yleisövuoroja luistelusta innostuneille ja näitä se vuokraa säännöllisesti juurikin HCK Salamilta. 

Mikäli Varuboden Areena ei ennestään ole tuttu, kannattaa tiloihin ehdottomasti käydä tutustumassa. Myös areenan kotisivuilta osoitteesta www.varuboden-areena.com saa paljon lisätietoa hallin toiminnasta. Kyseessä on paljon muutakin kuin pelkkä jäähalli, sillä oikeastaan tarjolla on jäähallin lisäksi myös monitoimihalli, jossa voi harrastaa paljon muutakin. Varuboden Areenalla toimii myös Bowling Areena, jossa keilat saavat kyytiä aktiivisten keilailijoiden käsittelyssä. Keilaamisen tai luistelemisen ohessa kävijöitä virkistää Sport Cae, jossa on tarjolla virvokkeita ja hiukopalaa.

Golfia mahtavissa puitteissa Kirkkonummella

Toinen etenkin kesällä suosittu aktiviteetti Kirkkonummella on tietenkin golf. Kunta on laaja ja kesäisin upean vehreä, joten ei sinänsä ole yllättävää, että siellä tarjotaan loistavat golfkentät ja pelimahdollisuuksia eri tasoisille pelaajille.

Kirkkonummi on sen verran laaja, että sinne mahtuu jopa useita eri vaihtoehtoja golfin pelaamiseen. Peuramaa Golf, Hirsala Golf ja Kurk Golf ovat kaikki helposti saavutettavissa Kirkkonummen keskustasta käsin, joten jos mieli tekee lähteä harjoittelemaan omia lyöntitekniikoita, haastaa kaverin peliin tai osallistua vaikkapa kurssille, on näihin kaikkiin hyvät edellytykset. 

Kirkkonummella toimii useita hevostalleja

Kirkkonummen ympäristössä luonto on aina lähellä. Vaikka ravirataa ei kunnasta löydy, näkee hevosia usein muissa yhteyksissä kunnan alueella rauhallisemmilla seuduilla ja metsäpoluilla. Kirkkonummi on ehdottomasti yksi pääkaupunkiseudun parhaista paikoista harrastaa ratsastamista. Evitskogin Ratsastuskoulu, Rauhalan talli, Palmun Ratsutalli ja Ratsutila Wikner ovat vain muutamia esimerkkejä hevostalleista, jotka tarjoavat mahdollisuuden kokeilla ratsastusta, oli kyseessä sitten ensi kertaa ratsastava tai jo pidempään ratsastamista harrastanut.