Padel saapui Pickalaan!

Padel saapui Pickalaan!

Siuntion Störsvikissä, Pickala nimisellä alueella merenrannassa, sijaitsee Pickala Golf Ja Pickala Tennis. Tenniskenttien yhteyteen valmistui kaksi padelkenttää, joita hallinnoi Pickala Padel Oy. Kentät ovat Padel World Tour panorama kenttiä. Kenttävalmistaja on maailman suurin padelkenttä valmistaja Padel Galis, kertoo Pickala Padel Oy:n toimitusjohtaja Jari Waaralinna.

Kentät valmistuivat 20.06 ja kenttien alustavissa koepeleissä kentät osoittautuivat huippulaatuisiksi ja heti täysin pelikuntoisiksi. Pidempää sisäänajovaihetta ei tarvita ja pelivuorojen myynti voidaan aloittaa heti.

23.6. aloitetaan

Keskiviikkona 23.06 tulevat ensimmäiset pelivuorot pelattaviksi ja vuorojen varaukseen avautuu varauskalenteri tiistaina 22.06. www.pickalatennis.fi  / ´´Varaa kenttä´´ painikkeen kautta pääsee kenttiä varaamaan. Myös vakiovuorot tulevat myyntiin heti ja niiden tiedustelu padel@pickalatennis.fi sähköpostin kautta.

Pickala Tenniksellä on ollut jo vuosia nelinpeli-iltoja kolmesti viikossa. Maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 17.00 alkaen ja lauantaisin klo 14.00 alkaen. Sama peli-ilta käytänne tulee nyt myös Padeliin samoina päivinä ja kellonaikoina. Peli-iltoina pelataan nelinpelejä tenniksessä ja padelia kiinteillä pelimaksuilla. Tenniksessä jäsenille 10 € ja padelissa 15 € / peli-ilta. Ei jäsenille hinnat ovat tennis 15 € ja padel 20 € / peli-ilta. Padelin peli-iltoihin tulee ilmoittautua ennakkoon padel@pickalatennis.fi sähköpostin kautta. Tennikseen ei ennakkoilmoittautumista tarvitse tehdä.

Peli-iltoina paikalla on peli-isäntä, joka jakaa pelaajat peleihin ja jokaisen pelatun erän jälkeen pelaajia vaihdellaan eri kentille ja näin saadaan vaihtelevia pelejä.

Avajaiset 3.7.2021

Padelin viralliset avajaiset järjestetään 03.07 klo 12.00-18.00. Avajaiset, eli GRAND OPENING DAY järjestetään yhdessä tenniksen kanssa ja kyseessä on ilmaistapahtuma. Padelia ja tennistä pääsee kokeilemaan päivän aikana. Lajien sääntöihin ja itse peliin on tarjolla neuvontaa ja perehdytystä. Tarjolla on myös pientä purtavaa, kahvit ja pullat.

Tervetuloa kaikki padelin ja tenniksen tapahtumapäivään.

Terveisin Pickala Padel Oy ja Pickala Tennis & Padel Club ry